Kontakt Kirkens Forum

Vil du høre mere om de muligheder Kirkens Forum tilbyder? Eller har du nogle spørgsmål vedrørende messen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

Hanne Iversen

Projektleder

Hanne glæder sig til, for tredje gang, at bygge et univers op omkring Kirkens Forum med aktiviteter og spændende oplæg på scenerne, der fortæller om et levende hus med masser af udfordringer samt spændende produkter.

Hvis I har gode ideer til messen, gerne vil snakke om indhold og muligheder både som udstiller og besøgende så kontakt Hanne, der gerne hjælper jer videre.

Direkte: +45 2159 0007

Send en mail: hi@slet-dette.messec.dk

Lise Lotte Sønderup

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, kommer du med garanti til at tale med Lise Lotte. Kirkens Forum bliver Lise Lottes første messe her hos MESSE C, så Lise Lotte glæder sig til at få dig i røret, og fortælle dig om Kirkens Forums spændende univers. Ønsker du at booke en stand, så ring til Lise Lotte - hun sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2159 0006

Send en mail: llos@messec.dk 

Camilla Due Christensen

Chefkoordinator

Camilla har det store overblik over bestillinger, adgangskort og messehåndbøger. Hun har mange års erfaring som koordinator, og kan derfor guide dig igennem det meste. Har du nogle praktiske spørgsmål i forhold til messen, så er Camilla den rette at tage fat i.

Direkte: +45 2777 0043

Send en mail: cdc@slet-dette.messec.dk