Kontakt Kirkens Forum

Vil du høre mere om de muligheder Kirkens Forum tilbyder? Eller har du nogle spørgsmål vedrørende messen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

Hanne Iversen

Projektleder

Hanne glæder sig til, for tredje gang, at bygge et univers op omkring Kirkens Forum med aktiviteter og spændende oplæg på scenerne, der fortæller om et levende hus med masser af udfordringer samt spændende produkter.

Hvis I har gode ideer til messen, gerne vil snakke om indhold og muligheder både som udstiller og besøgende så kontakt Hanne, der gerne hjælper jer videre.

2159 0007 // hi@slet-dette.messec.dk

Jannie Møller

 

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, kommer du med garanti til at tale med Jannie. Hun glæder sig til at få dig i røret, og fortælle dig om de mange muligheder du har for at få mest muligt ud af din deltagelse på Kirkens Forum. Ønsker du at booke en stand, så ring til Jannie - hun sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2159 0006

Send en mail: jm@messec.dk

Dorthe Lauritsen

Projektkoordinator

Dorthe har mere end 30 års erfaring som koordinator, og har været i MESSE C siden 1989. Har du spørgsmål i forhold til messen, så er Dorthe den rette at tage fat i.

2777 0033 // dl@messec.dk