Den 26. september 2019 kan MESSE C i Fredericia for fjerde gang åbne dørene til Kirkens Forum - Hele Danmarks fagmesse for kirken. Kirkens Forum er en fagmesse for menighedsrådets medlemmer, præster, provster, ansatte i Stifterne og Provstierne samt alle ansatte i Kirken (kordegne, organister, sognemedhjælpere, gravere, kirketjenere og kirkegårdspersonalet).

Benyt muligheden for at arrangere en fælles faglig udflugt for alle ansatte og frivillige, og oplev stande fra leverandører, infostande for organisationer, et stort fagligt program, netværk og inspiration. Bliv bedre klædt på til at træffe store økonomiske beslutninger i fællesskab og få mulighed for at sammenligne de mange tilbud, der findes indenfor området og få en god dialog med jeres leverandører - både eksisterende og fremtidige.

Her på siden finder du al den praktiske information, du måtte have brug for i forbindelse med dit besøg på Kirkens Forum. Du kan blandt andet finde åbningstider, information om adgangskort, vejviser til MESSE C, m.m. 

Det er gratis for besøgende, at deltage på Kirkens Forum.

Der er åben for registrering - Klik her

Torsdag den 26. september 2019 kl. 09.00-17.00.

Når I har gået rundt i udstillingsområdet og måske har hørt Anders Agger på scenen så har sulten nok meldt sig undervejs.

Hos MESSE C tilbyder vi en stor indbydende frokostbuffet med kolde retter, lune overraskelser, ost, frugt og lidt sødt. Buffetten er inkl. et glas vin, en øl eller en vand og prisen er 250,- per. person.

I kan reservere et bord på forhånd eller booke på dagen. Er I en større gruppe, anbefaler vi, at I booker på forhånd. Bordreservation er åbne fra kl. 11.30 til kl. 12.30 eller fra kl. 12.45 til k. 13.30.

Send en mail til projektleder Hanne Iversen på hi@slet-dette.messec.dk så sørger hun for, at hele jeres gruppe får en dejlig madoplevelse og et dejligt afbræk fra en fyldt messedag. I mailen skal I oplyse antal personer, ønsket tidspunkt og om I ønsker en faktura tilsendt før besøget eller vil betale med kort eller kontanter på dagen.