Praktisk information

Den 29.-30. september 2017 kan MESSE C i Fredericia for tredje gang åbne dørene til Kirkens Forum - Hele Danmarks fagmesse for kirken. Kirkens Forum er en fagmesse for menighedsrådets medlemmer, præster, provster, ansatte i Stifterne og Provstierne samt alle ansatte i Kirken (kordegne, organister, sognemedhjælpere, gravere, kirketjenere og kirkegårdspersonalet).

Benyt muligheden for at arrangere en faglig fælles udflugt for alle ansatte og frivillige, og oplev stande fra leverandører, infostande for organisationer, et stort fagligt program, netværk og inspiration. Bliv bedre klædt på til at træffe store økonomiske beslutninger i fællesskab og få mulighed for at sammenligne de mange tilbud, der findes indenfor området og få en god dialog med jeres leverandører - både eksisterende og fremtidige.

Her på siden finder du al den praktiske information, du måtte have brug for i forbindelse med dit besøg på Kirkens Forum. Du kan blandt andet finde åbningstider, information om adgangskort, vejviser til MESSE C, m.m. 

Fredag den 29. september 2017 kl. 09.00-16.00.

Lørdag den 30. september 2017 kl. 09.00-16.00.

Det er gratis for besøgende, at deltage på Kirkens Forum.

Hent dit gratis adgangskort her.