Seneste nyt

På denne side kan du følge med i seneste nyt om Kirkens Forum. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig Kirkens Forums nyhedsbrev til højre på siden.


Torsdag d. 26. september åbnede den fjerde udgave af Kirkens Forum – fagmessen for kirken – i MESSE C Fredericia.

På messen ventede en lang række relevante udstillere, DM i grandækning samt et spændende sceneprogram med blandt andre Anders Agger, Erik Bjergager fra Kristeligt Dagblad samt vicepolitiinspektør Christian Østergaard, som gav tips til sikring af kirkens værdier.

For kirkeansatte og menighedsrådsmedlemmer landet over blev dagen brugt som en unik mulighed for at få stærk faglig inspiration, og mange lavede en tur ud af det med en solid social og kulinarisk sidegevinst.

Således havde Kirkens Forum fået mere end 400 reservationer på frokostbuffeten, som blev nydt i restauranten.

Eksempelvis kom FAKK Hjørring og Aalborg med 53 deltagere, som kørte samlet i bus. Fra Brøndbyøster og Brøndbyvester kirker kom godt 30 personer, og også Samsø var repræsenteret:

"Vi tog ni personer afsted, otte fra kirkegården samt en kirketjener. Turen var et ønske fra medarbejderne, og jeg var naturligvis med på ideen. Det er altid godt med ny inspiration", konstaterer Jacob Stampe Grann, ledende graver ved Samsø Sogn.

Han synes, at messen giver input til nye løsninger og indblik i andre måder at gribe arbejdet an på.

"Hver især lægger vi jo mærke til forskellige ting, og så kan vi have en god dialog og sparring bagefter", siger den ledende graver.

Han tilføjer, at der bestemt også var et socialt islæt i turen.

"Vi tager afsted ved ottetiden og er hjemme cirka klokken 18, så vi får mulighed for at være sammen på en anden måde end normalt. Så vi har glædet os til en god dag, både fagligt og socialt – og selvfølgelig til at få noget godt at spise", siger Jacob Stampe Grann.

På Årets udgave af Kirkens Forum blev besøgt af mere end 1000 gæster, og hallerne summer af liv og en let stemning.