Seneste nyt

På denne side kan du følge med i seneste nyt om Kirkens Forum. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig Kirkens Forums nyhedsbrev til højre på siden.


 

Mød Anders Agger på Kirkens Forum torsdag den 26. september 2019 kl. 10.30

DR's Anders Agger kommer rundt i landet og i verden. Der leder han primært efter fællesskaber og forskelle, og allerhelst efter levet liv. For så at veksle det til tv i bedste sendetid.

Uanset, om det er en døende sømand på et hospice i Hvide Sande, en krølhåret popsanger fra Aarhus, der pludselig går på Hærvejen for at finde sig selv, eller en gruppe unge, rebelske heavy metal-drenge mod nordvest, der er blevet ældre.

Anders Agger kommer rundt - både geografisk og i livets udkanter. Oplev Anders Agger og få en anderledes og eftertænksom oplevelse med hjem, sammen med et lille underfundigt smil på læben. Vi glæder os til at dele Anders Aggers tanker og refleksioner med jer på Kirkens Forum i år.

 

Hvad er det bedste ved folkekirken som arbejdsplads – og hvad er det værste? Hvorfor er det psykiske arbejdsmiljø et voksende problem? Hvad kan menighedsrådene gøre for at forbedre arbejdsforholdene? Og hvad skal kirken gøre for at tiltrække arbejdskraft?

Det diskuterer ledere, ansatte og fagforeningsfolk, når Kirke.dk holder fagligt topmøde på Kirkens Forum. Redaktør Kåre Gade styrer debatten. Kom, lyt med og stil kritiske spørgsmål til panelet.

Tilmeld dig DM i Grandækning

Stor blomsterbindingsworkshop, et stærkt fagligt program på to scener og ”pakketure” er blandt tilbuddene på fagmessen for kirken i Fredericia.

Læs hele historien her